Bedeugen 2022

KURSUS
TilmeldRegister
Dato

31. januar -4. februar 2022

Pris

Fra 1.699 kr.

Fokus på kurset er bøn. Kurset arrangeres i samarbejde med Bedehus Danmark og samler mennesker fra det bredere kirkelige landskab i Danmark.

”Når Guds Rige former en nation”  

I uge 5 afvikler Højskolen Acts Academy sin årlige bedeuge i samarbejde med Bedehus Danmark. Som vanligt samles en stor gruppe mennesker, der ser forbøn for mennesker og vort land, som betydningsfuldt.

Under temaet ”Når Guds Rige former en nation” vil der ved denne bønnesamling være særligt fokus på tre specifikke og afgørende indflydelsesområder i vores samfund: det politiske, universiteterne og erhvervslivet. Der arbejdes fortsat med talerlisten, som kommer til at indeholde spændende navne fra både ind- og udland. I programmet vil der i øvrigt være sat ekstra tid af til bøn for og med hinanden.

Ugen er åben for alle interesserede. Acts Academy sørger for både lækker mad og har overnatningsmuligheder. Oplysninger om priser for deltagelse, finder du ved at klikke på 'Tilmeld'. Skriv eller ring til Højskolen, hvis der er spørgsmål, 75 52 47 99 eller info@actsacademy.dk

Alle andre henvendelser og spørgsmål til ugen og dens indhold, kan sendes til Bedehus.dk.info@gmail.dk eller ved at ringe til Rakul Kristiansen på tlf. 2081 0113, eller Bent Christiansen på tlf. 5366 3033.

Vi håber at se mange både gamle og nye deltagere på Bedeugen!

Med kærlig hilsen
Bedehus Danmarks visionsgruppe

TilmeldRegister