Click
here

Young Street

Seks fantastiske og uforglemmelige dage i sommerferien 2022

KURSUS
TilmeldRegister
Dato

2.-8. juli

Pris

1500 kr.

Er du mellem 18-25? Så glæder vi os til at se dig på Young Street i år den 2-8 Juli!

På Youngstreet i år vil vi have livsforvandlende møder, hvor vi ønsker at skabe rum for at du kan have et møde med Gud. Derudover vil vi have sjove aktiviteter og underholdning.  Vi vil også have table talks og workshops hvor vi vil dykke dybere ned i forskellige emner bl.a. årets tema.

Teamet for sommerstævnet i Kolding i år er “Enkel Tro” og Young Street har valgt også at omfavne dette tema! De sidste år har der været pres på med corona og flere og flere har oplevet stress og ensomhed tæt på, så i år ønsker vi at go back to the basics, at kigge på enkel tro og hvad det betyder.

Young Street er fra i år en del af “Acts Generations Summer” som består af Young Street og LandsLejren, hvilket også betyder at vi vil have nogle møder og aktiviteter sammen.

I år vil vi også flytte ud på højskole højen, hvor vi vil bo I telte og skabe et fællsskab derude, hvilket bliver super fedt!

Så hvis du ønsker en uge hvor Gud vil møde dig, så kom Young Street hvor vi vil facilitere et rum for at Gud kan møde dig lige der hvor du er!

Følg os på Instagram

Følg os på Facebook

TilmeldRegister