Click
here

Sangskrivnings camp

KURSUS
TilmeldRegister
Dato

19-23. jan 2022

Pris

1.500 kr.

STOR NATIONAL TVÆRKIRKELIG SANGSKRIVNINGS CAMP

Kalder alle danske kristne sangskrivere så sker det endelig - en årelang drøm går i opfyldelse.

Vi skal alle mødes og skrive de næste store sange til kirkerne i vores land - lovsange, salmer, gospelsange, børnesange, julesange, højtidssange, bryllupssange… you name it - dansk eller engelsk, men sange skrevet til og i VORES land, til vores tid og af OS, der bor og lever her i den danske kultur, og som kender Jesus!!!

Vi sætter de store kreative kræfter sammen for at stå sammen om musikken i vores kirker nationalt, og det gør vi, fordi vi ønsker at se vækkelse i vores land, så vi ikke kun arbejder med oversætte de gode sange vi kender fra USA og Australien, men også ønsker at søge Gud for, hvad han vil sige til sin menighed og sit folk lige nu i Danmark. Vi brænder for at styrke, opmuntre, inspirere og udvikle tjenesten og kaldet “at være sangskriver” og se den næste generation af sangskrivere, producere, musikere og digtere blive bedre. Vi ønsker at vi sammen kan dygtiggøre os, udvikle færdigheder og lære fra de erfarne sangskrivere som deltager fra hele landet.

Samle - Inspirere - Opmuntre - Identificere - Uddanne

Igennem verdensklasse undervisning, praktisk erfaring, netværk med anerkendte kunstnere, får du muligheden at finpudse dine evner som sangskriver, så du kan vokse i din ekspertise inden for sangskrivnings håndværket.  

Dette event er designet specielt for DIG, som allerede aktivt skriver eller producerer sange og laver musik i din lokale kirke, i dit kor eller har et ønske om at lave musik for/om Jesus og er klar til at tage det op til det næste niveau.  

I Uge 3 fra d. 19-23 januar 2022 mødes vi til 4 dage fyldt med sangskrivnings co-writing sessions på kryds og tværs af kirker, alder, netværk, erfaring og kreativitet. - og der skal vi skrive en MASSE fed ny musik.

Der vil også være ny inspiration, undervisning, vidensdeling og networking til dig, der ønsker det. Sammen er det vores håb, at vi skal skrive en masse nye sange og kæmpe hits til årene, der kommer.

Det hele kommer til at foregå på Højskolen Acts Academy i Kolding, som har en dejlig park og sø, og hvor alle kan bo på skønne dobbelt eller single værelser eller på sovesal.

Kokken på stedet sørger for rigtig god mad til os morgen, middag og aften og til den store festmiddag - så vi bliver forkælet i rigtig dejlige omgivelser.


Dagsprogram:

MORGEN

Hver dag starter med lækker morgenmad, oplæg og inspiration til dagens sangskrivningssessions og lovsang med forskellige lovsangsledere fra hele landet.

FORMIDDAG

Hver formiddag ligger dagens første co-writing session.

Vi bliver sat sammen i grupper af 3 sangskrivere. (nogen er mest til tekst, andre melodi, andre producere, laver beats, spiller et instrument eller synger) Man arbejder i grupperne med, de talenter gruppens medlemmer repræsenterer. Hver gruppe forsøger at skrive en sang sammen så færdig som muligt inden frokost og få den indspillet. (måske bare med en guitar eller klaver eller med mere produktion)


Der vil være en introduktion til hvordan man får en god co-write session til at køre og man kan også også melde sig på “LEARNER” SPORET under hele camp’en, som er for dig, der er ny sangskriver og gerne vil lære så meget som muligt. I Learner-co-write sessions kommer der en erfaren sangskriver ind og hjælper jer i processen, hvis I går i stå eller mangler input.

Efter aftensmaden mødes vi og lytter til dagens sange sammen til et “Listening-Party”.

Vi glæder os helt vildt til at høre alle de nye sange fra grupperne!

FROKOSTEN

Indtages i spisesalen, men kan også hentes og indtages sammen med din gruppe, hvis i liiige mangler det sidste på jeres sang, og er midt i noget fedt i jeres session!

EFTERMIDDAG

Om eftermiddagen er der flere forskellige muligheder:

1. Det muligt at komme i en ny co-writing gruppe og skrive et nyt nummer - hvis du er ivrig efter at få skrevet så meget som muligt på camp’en.

2. Der vil være flere forskellige workshops og undervisningssessioner du kan vælge imellem med fantastiske dygtige sangskrivere og undervisere - alt sammen relevant for sangskrivere bl.a :

- Hvordan skriver man en sang

- Lær om musik produktion i Logic

- Profetisk sangskrivning

- Find melodien

- Flow writing

- Hvordan er min skriveproces
- Sangskrivning et håndværk

- Project management - fra sangskrivning til albumudgivelse

- At pitche sin musik

- Værd at vide om Jura, publishing, koda/Gramex for sangskrivere

- Hvordan får jeg solgt mine sange til udlandet

Hvad kan du forvente på Sangskrivnings Campen:

01 Workshops

MasterClass-style undervisning, der giver dig topklasse perspektiv fra professionelle med stor variation af emner, der dækker den enkelte undervisers ekspertiseområde.

02 Pro-Writers

I denne session vil du have mulighed for at co-write med en professionel, som vil være din mentor og coach omkring, hvad der er bedste praksis netop for dig.

03 Peer-Writes

I disse sessions, kommer du til at skrive sammen med andre deltagere, hvilket giver dig mulighed for varigt netværk og fællesskab samtidig med, at I giver hinanden gensidig inspiration.  

04 Writers’ Round

Her ser vi på historien bag sangen. Vi udvælger nogle sangskrivere, som fortæller om nogle af deres sange, historien bag den sang og hvilken effekt den har haft.  

05 Sang kritik Panel

I denne workshop får vi lov at opleve, et panel af professionelle lytte til en sang for første gang. De vil give konstruktiv kritik, set med professionelle og teologiske øjne.

06 Breakouts  

Disse session bliver skræddersyet til mere dybdegående perspektiver fra professionelle i deres felt. Emner vil blive valgt baseret på input fra deltagerne via af et spørgeskema man udfylder op til campen.


07 Listening party

Vi deler og lytter til de sange som er skrevet i løbet af campen.

08 Demo-Jail

Vi tager sange op, som vi enten ikke har delt endnu, eller som af en eller anden grund ikke er kommet længere end til vores skrivebordsskuffe. Spillet og sunget for nye ører vil nogen måske gerne hjælpe en sang videre.  

Dette er en aften med “open mic” hvor du kan spille dine skuffesange for andre sangskrivere. Du får mulighed for at få feedback og måske der er nogen, som ønsker at bruge den så den kan komme ud og blive hørt og spillet.

09 One-on-Ones

Som deltager vil du få mulighed for at bruge tid på at connecte med en masse forskellige mennesker og får tid enten til feedback på en sang eller tid i bøn sammen med en af de ledende tjenester på campen.

10 Festaften
Joachim Hejslet

Har gennem godt 20 år skrevet og produceret musik til både danske og udenlandske artister, både i og udenfor kirken. Bl.a. musik til the Kardashians, flere amerikanske tv-serier, Julie Lindell, Linda Andrews, Arvid, Simon Pedersen, Flying Superkids, DR, TV2 og meget andet. Og så har siden 2014 stået bag en årlig udgivelse af børnelovsange, startende med Kongebørn. Joachim har været ansat som lovsangsleder i Aalborg Valgmenighed siden 2009 og er det fortsat. Her har han også skrevet sange, bl.a. sammen med Arvid til sommeroase, og har også en forkærlighed for at sætte nye melodier til gamle salmer. I tjenesten i Aalborg har Joachim også et stort hjerte for næste generation af lovsangere og sangskrivere, og har i flere omgange arbejdet med at udruste i den retning. I privaten er Joachim gift med Gitte og er far til 4 børn mellem 12 og 23, og så elsker han amerikansk fodbold :)

Torben S. Callesen

Leder og grundlægger af Aabenraa GospelFamily/Gospel Musical Akademiet siden 2007. Har skrevet, produceret, udgivet og arrangeret otte gospelmusicals og teaterkoncerter, set af over 50.000 skoleelever. Er ved at udgive 12 af sine egne gospelsange, som er skrevet til hans kor på 100 medlemmer GospelOaks med gæstesolister Julie Lindell, Rune Herholdt og Anders Butenko. Har skrevet og produceret lovsange til Dansk Oase og det fælleskirkelige initiativ: At de alle må være ét, hvoraf en del sange er kommet med i Fællessang, Foran Tronen og Salmebogstillægget m.m. Har skrevet, produceret og udgivet sange til BUO's børnelejer. Er gift med Sisse Callesen igennem 27 år og har tre voksne børn.

Hanne Vinsten

Har skrevet melodier og tekster siden teenageårene (festsange, lovsange, børnesange, viser, salmemelodier) Har udgivet 2 soloalbums (2011 + 2014) og haft sange med på en del andre lovsangs-indspilninger Kirkelig baggrund i UMO, Apostolsk Kirke og Folkekirken Medvirker på gudstjenester i folke- og frikirker, på plejehjem, hospitaler, i missionshuse + laver musikforedrag Corona-nedlukningen lærte mig, at selvom mine egne arrangementer blev aflyst, var det LANGT værre ikke at kunne komme ud høre andres musik! ...Meget auditiv dame! Bor på landet midt i Danmarks hjerte :-)

Julie Lindell

Julie Lindell er en dansk pop/gospel-sangerinde med stor national såvel som international erfaring og er af mange danske sangere beskrevet som en af Danmarks teknisk dygtigste sangerinder. Særligt populær er hun blevet for sin medvirken på turneen "Anne, Sanne og Lis" i 2019 og har i øvrigt været fast kor- og leadsanger for Anne Linnet siden 2013, hvor hun som solist har sunget Sanne Salomonsens soloer. Julie er desuden internationalt anerkendt som stemmecoach i Complete Vocal Technique og som sangcoach for mange af de største danske artister og i TV-talentshows som bla. X-Factor DK, Dansk Melodi Grand Prix, Eurovision Song Contest, Go' Morgen Danmark.

Esben Dulwich Engholm

Creative Lab leader, musikker og sangskriver

Esben er uddannet indenfor kreativitet og innovation, han er en erfaren lovsangspræst og sangskriver. Med 22 års erfaring i lovsangsledelse og leder af creative teams, kommer han til at udruste eleverne til at kunne sætte aftryk. Esben har en stor passion for at fremme lovsang nationalt såvel som internationalt. Herudover har Esben en stor evne til dette både i teori og praksis, så de går op i en højere enhed.

Arvid Asmussen

Sangskriver, forfatter og lovsangspræst i Silkeborg Oasekirke

Arvid Asmussen er sangskriver, forfatter og lovsangspræst i Silkeborg Oasekirke. Arvid er gift med Elise og sammen har de 3 børn.

Tyron Ivins

Tyron is passionate about God and all things creative, especially music and production. Some of his event highlights and roles included: Event Co-ordination & Production AriseFest New Year’s Festival with an attendance of 1500 – 2500 people (2009 & 2010) Production Manager at many sold out events at the 4500-seater CityHill Auditorium in South Africa Production manager on the only two Bethel Music Tours to South Africa (2015 & 2016) Production Assistant, Jesus Culture Tour to South Africa (2012) Baptist World Alliance, Music Team Leader at this 3500-delegate conference hosted at the International Convention Centre in Durban. (2015) Training and consulting Between 2009 and 2019 ran a worship training ministry in South Africa called Arise Worship that offered training and consulting to hundreds of churches around South Africa and abroad. Arise Worship was a registered dealer of all major sound brands and offered installations and sales for churches ranging from small 100-seater venues up to thousand-seater venues. Music When it comes to music, he has a deep passion for both playing and creating. Some of his highlights include: Multiple tours with various bands around Africa and Europe Recording and releasing over 43 original songs Recording and producing various other artists. Development of Sonar Music Denmark.

Lotte Aagard

Sangskriver, publisher - forretningsudvikler

Lotte har været med til at opstarte Musikservice, Disco Mix Club, TG Management og deres publishing afdeling. Har arbejdet med AQUA, Julie Lindell, Razz, Caroline etc.

CV - Styrker: 30 års erfaring med internationalt markedspenetration, herunder nye
markedsområder bl.a. Japan for TG Management, hvor vi opnåede at blive de mest sælgende med
over 30 nr. 1 hits. salg og forretningsudvikling, bl.a. arbejdet med den internationale popgruppe
AQUAs internationale markedsføring kampagne, markedsføring af den europæiske popgruppe
Chipz in Black, arbejdet med lancering af LegoLands sommerkoncerter m.m., Iværksætter /
forretningsudvikling samt  Projektleder og ide udvikler -
International markedsøkonom – Teambuilder og underviser på de meget anerkendte D’pop
Camps hun lancerede for TG Publishing i 89. Uddannet som International markedsøkonom og
marketing manager, leder, og taget kurset i PRINCE2 projektleder.

Mads Lundegaard

Producer, sangskriver og musikker

Mads er vokset op i Aalborg, men bor idag i København med sin kone Catharina og deres to børn Rud og Evi.

Efter flere år som musiklærer på Skovbo Efterskole, hvor han var med til at starte musiklinjen, gik han fuld tid på musikken.

Mads har været med til at skrive og producere sange til City Bois, Christopher, Anya, Marcus & Martinus, Karl William, Skinz, Chris Tomlin og Noah.

Mads er medejer/medstifter af musikselskabet Official Music, som udgiver artister som KOPS og june mfl. Official Music arbejder med nogle af landets mest eftertragtede sangerskrivere og producere, som leverer sange til nogle af de største artister i ind - og udland.

TilmeldRegister