Click
here

Praktisk involvering

En del af din udvikling!

En del af din udvikling!

Når vi arbejder med praktiske opgaver, er det også en måde at ære hinanden på, en måde at forvalte det vi er blevet betroet, og så gør det skolen til et rarere sted at være.
At tjene med - også der hvor de færreste lægger mærke til det - er en mulighed for at se det, som ikke andre ser.

Praktisk arbejde indgår i hverdagen for alle, ligesom det gør resten af livet. Derfor har alle elever hver dag nogle praktiske opgaver at løse i løbet af middagspausen eller efter undervisningen.

Hvilke opgaver

De daglige opgaver er primært rengøring, servering og opvask. Rengøringen omfatter fællesarealer såsom støvsugning af trappeopgangen, vask af gulve, rengøring af toiletter og bad. Køkkenpersonalet serverer formiddagskaffe og frokost (varm mad), og om morgenen og aftenen er det eleverne, som sætter maden frem. Opvask efter måltiderne er også elevernes opgave. Denne opgave deles dog med Euroclass, som også bor i huset og spiser sammen med højskoleeleverne.

Større arrangementer og events

I løbet af året er højskolen vært for større arrangementer. For os er det en mulighed for at kunne bringe mennesker sammen, give dem en god oplevelse, og bringe dem tættere på Gud.
Eleverne tjener med i forskellige opgaver, når vi har sådanne arrangementer. Forvent 3-4 større arrangementer og en række mindre events/samlinger.
Sammen gør vi vores bedste for at opretholde en god standard og sikre, at alle gæster oplever sig velkomne.